Профил Настройки Оценка Съобщения Любими Изход

Форум /

Дом /

Домашни любимци /

Най-сладките породи малки кученца?

Харесвате ли мини кученцата? Може би си гледате такова, споделете лесно ли се гледат, какво е специфично за характера им и спогаждат ли се с други животни? ![](http://bg.img.kominoi.net/images/message/94ad28ff-c00f-478b-a44c-4c2c027486c9.jpg)
2014 08 04
Здравейте!Темата ми хареса, тъй като много обичам животните :)Смятам,че малките породи кучета се отглеждат много по-лесно в сравнение с големите.Изискват по-малко разходка,по-лесно се поддържа хигиената на самото куче а и у дома.Не е проблем да си го вземете на екскурзия или почивка. В момента имам Джак Ръсел .Много живо и весело кученце.Много бързо придоби хигиенни навици.Запомни много думички,знае си всички играчки по име,въобще много интелигентно животно.Отглеждам го с заедно с няколко котки и няма никакъв проблем тъй като свикнаха заедно от малки.Пожелавам на всеки да си има едно такова приятелче в къщи.С тях никога не е скучно и винаги могат да те накарат да се усмихнеш!
2015 10 04
Прочетете повече за малките кученца и техния стил в блога тук: http://pojenski.bg/blog/159/v-zimnija-garderob-na-domashnija-ljubimec
2017 11 30