Профил Настройки Оценка Съобщения Любими Изход

Форум /

pojenski.bg /

Съобщения, новини и коментари от модераторите /

Използване на Чужди Снимки!

След достигнал до нас сигнал, за наличие на снимки взети от други онлайн магазини и публикувани на pojenski.bg искаме да напомним изрично, че не толерираме такъв вид дейност. Всички, потребители, които доказано са публикували на сайта съдържание от други места в интернет и артикулите не са лично техни, ще бъдат блокирани от достъп до pojenski.bg. На pojenski.bg се публикуват само ЛИЧНИ артикули и снимките към тях, всички останали материали нарушават правилата на сайта и ще бъдат премахнати незабавно. Админите на сайта се занимават с това ежедневно и следят стриктно за спазване на това условие. Молим, всички потребители, които искат да са част от pojenski.bg да качват единствено и само лични снимки на артикулите си.
2016 11 21
А дано...ама надали... :s
2016 11 21
http://pojenski.bg/nickyy-20022 ИЗМАМНИЦА !!
2017 02 16
Здравейте, бих искала да попитам, защо обявите ми се трият бях качила поне 6-7 обяви миналата седмица на очила, които имат снимки, които аз съм снимала, както и снимки на клиентки и бяха изтрити
2017 04 28
качих 2 обяви на обувки които съм купила от самия сайт и са 1 към 1 със снимките дано не ми ги изтриете
2018 12 03
Здравейте, в правилата на сайта можете да прочетете за качването на снимки. Трият се снимки с надписи, лога, телефони, свалени от интернет, взети от други магазини, такива на профили, които уж са хора, но всъщност са физически магазини и други. В правилата е описано всичко.
2019 02 07