Профил Настройки Оценка Съобщения Любими Изход

Форум /

Информация за потребители /

За членовете на pojenski.bg /

Списък с некоректни до админите

Здравейте, прилагам списък с потребители, които по един или друг начин са били некоректни и не са уважавали правилата и членовете на сайта, той е съставен от подадените имена в предната тема, която създадох. Тъй като за много от нас това представлява все по-често срещан проблем се надявам да му бъде обърнато внимание и да се вземат някакви мерки по оптимизирането на сайта. Благодаря! (ако съм пропуснала някой или съм направила грешка, колегите да помагат :) ) HelenZahabi Mehmed IwkaGerowa FilizTugay Emiliana Valentina11 Ashito mplamenova onlinek stasyyy magi1697 KalinaNikolMiro VassilenaGabi Leman95 MarielaLuchewa Leman95 EvgeniqYonkova ГериТуджарова harlei Mixiii snow1white
2016 03 04
Мога да добавя и yoanna111
2016 03 06
mplamenova Оферирах един път и преди това писах, че искам да купя бюстие и не получих отговор. За мен това е некоректно.
2016 03 07
Смятам, че заслужаваме някакъв, независимо положителен или отрицателен, отговор от администратор.
2016 03 07
> marangy: > mplamenova > Оферирах един път и преди това писах, че искам да купя бюстие и не получих отговор. За мен това е некоректно. Eee..айде да не издребняваме...И аз като съм питала за нещо преди седмица, и немам отговор треа ли да е некоректна??Повечето си влизат от дъжд на вятър в профилите... 8-)
2016 03 08
> [email protected]: > > marangy: > > mplamenova > > Оферирах един път и преди това писах, че искам да купя бюстие и не получих отговор. За мен това е некоректно. > Eee..айде да не издребняваме...И аз като съм питала за нещо преди седмица, и немам отговор треа ли да е некоректна??Повечето си влизат от дъжд на вятър в профилите... 8-) Точно за mplamenova да не коментираме ,поисках и снимка на бюстиетата и размери ,отговор разбира се нямаше ,защото няма никакви бюстиета.Колкото до това дали влиза ,нали в профила пише последен вход.Тя си върти няколко профила и си дава положителни оценки.Повечето и снимки са от бутици във фейса,даже да с логото на бутиците.
2016 03 09
Редовна практика ...Не споря....пиши на админа ...
2016 03 09
> Secondlife: > > [email protected]: > > > marangy: > > > mplamenova > > > Оферирах един път и преди това писах, че искам да купя бюстие и не получих отговор. За мен това е некоректно. > > Eee..айде да не издребняваме...И аз като съм питала за нещо преди седмица, и немам отговор треа ли да е некоректна??Повечето си влизат от дъжд на вятър в профилите... 8-) > Точно за mplamenova да не коментираме ,поисках и снимка на бюстиетата и размери ,отговор разбира се нямаше ,защото няма никакви бюстиета.Колкото до това дали влиза ,нали в профила пише последен вход.Тя си върти няколко профила и си дава положителни оценки.Повечето и снимки са от бутици във фейса,даже да с логото на бутиците. От кой профил го писа това....от кой от двата??! 8-)
2016 03 09
Здравейте, Благодарим ви за списъка. Ще проверим вашите сигнали. Следим за некоректни потребители, но често изникват нови и нови акаунти. Отскоро прилагаме и практика за премахване на потребители без да имат възможност за създаване на нови профили. Също откриваме и свързани профили, създадени само за писане на фалшиви оценки, което е против правилата на сайта. Част от изредените в списъка са блокирани от доста време. Молим до всяко име да напишете какъв е бил проблемът със съответния потребител, за да се вземат нужните мерки. Поздрави, екипът на pojenski.bg
2016 03 09
Благодаря за отговора, искам да подчертая, че относно cheapshoes, момичето, което я е докладвало се е объркало, така че с нея няма проблем, махнах я и от списъка.
2016 03 09
Simonkamonka Цял месец стоя пратката в еконт и така и не си я взе
2016 03 13
SimonaZagorova За това момиче искам да напиша роман. Взе си тренч и сако от мен ,но не от този сайт.Тренча ХС и Сако М ... След месец искаше да смени тренча понеже и бил малък с Палто :) Кой разумен човек би си поръчал дрехи с такива размери и да очаква да му станат и двата размера :) Отговорих ,че няма как да стане,направи си още доста профили тук и в другия сайт от които поръча Имаше заплахи от майка и по тел :),или че ако не и пратя палтото ще ми постави коментар Пълна трагедия цял месец не спираше да ми пише ....все още ми пише от други профили,като иска да си поръча и да не си вземе пратката .ПАЗЕТЕ СЕ x-)
2016 03 13
Добавям и Gabigh Не си взима пратките
2016 03 23
Искам да добавя потребителя "gabinkaaa". В началото както се очаква - държа се учтиво, поръча си една блузка, изпратих я още същия ден, подготвих пратката онлайн за да може купувачката да се възползва от отстъпка при доставката, всичко беше както си му е реда - с преглед и тест. Какво получих в замяна ли? Некоректно отношение! Въпросната дама не потърси пратката, не отговори на никое от съобщенията или позвъняванията ми... :")
2016 03 28
SabinaSpasova събина Атанасова Спасова 0896421125 Еконт Експрес офис Бургас Меден рудник Не си взима пратките,изключен тел
2016 05 14
1 2 3 4 5 ... 6 Напред