Профил Настройки Оценка Съобщения Любими Изход

Форум /

Други /

Поръчки от интернет магазини /

Магазин "Tendenz"

Здравейте дами,искам да Ви попитам с какво впечатление сте от този магазин независимо дали поръчвате от него онлайн или ходите в магазините им.Аз за жалост колкото пъти съм поръчвала от там или съм правила опити,винаги съм оставала разочарована,дали само при мен е така?Питам Ви,защото имат доста интересни артикули на изгодни цени. Възможно е да съм единичен случай,но първият път когато си поръчах обувки,като ги доставиха и ги отворих не мога да опиша миризмата,която се носеше от тях.Ужас,няма как да ги обуеш,не си заслужаваше да ги върна тъй като цената нямаше 20 лв. и реших да не си тровя нервите (минавала съм през тази процедура и досега само са ме мотали).Вторият път беше преди Коледа и се опитах да се свържа с тях на имейл,тъй като имах въпрос за един артикул и до ден днешен ни вест,ни кост.Последният и най-пресен случай обаче преля чашата.Правя си поръчка всичко е наред двата артикула са налични и да си очаквам поръчката до 4 работни дни.На 5 работен ден получавам обаждане,че единият артикул не е наличен,питам момичето кой от двата,тя ми го казва по каталожен номер,обяснявам и че в момента пред мен нямам компютър и не знам за кой от двата артикула става въпрос,питам я дали може да ми го обясни,опишели тя ми казва не,проверете и се обадете на този номер.Проверих артикула и звънях на въпросният номер около 5 - 6 пъти,нито някой ми се обади после,нито ме потърсиха отново. Разказвам Ви тези случки,защото е възможно да има и други хора с моят късмет,но може и да е както казах единичен случай.Четох и в други сайтове различни мнение и повечето бяха отрицателни. :/ Смятам вече да не правя опити за пазаруване от там :")
2016 02 12
Здравейте, когато пазарувах директно от магазина на TendenZ оставах изключително доволна, беше един от любимите ми магазини, страхотни обувки и качество. Преди година обаче го закриха и се наложи и аз да започна да пазарувам онлайн- както Вас, също имах поредици от неприятни ситуации, от странни миризми по обувките, неизпълнени поръчки, грубо отношение, стигали сме чак и до объркани поръчки- изпращали са ми съвсем различен артикул от поръчания. :s Отказах се да се занимавам с тях просто. :")
2016 02 12
В магазин на място са доста добри... Едни от най- удобните обувки, които съм имала са били от там.. и доста си ги поносих като се замисля... не съм поръчвала никога онлайн от тях, защото имам магазин наблизо и не съм забелязала нередности :(
2016 02 15
Благодаря дами,явно е въпрос на късмет.Но определено вече няма да пазарувам онлайн от тях >:(
2016 02 16