Профил Настройки Оценка Съобщения Любими Изход

Форум /

Информация за потребители /

Дискусии за ползване на сайта /

Дискусия и въпроси за Промоционална позиция

Тук можете да дискутирате, да споделяте опит и да задавате своите въпроси относно промоционалната позиция.
2015 05 13
> prianka: > Тук можете да дискутирате, да споделяте опит и да задавате своите въпроси относно промоционалната позиция. вчера си закупих две промоционални позиции и днес когато реших да избера артикулите не ми дава изписва че нямам закупени и кошницата ми е празна
2016 03 15
Здравейте, Промоционалната позиция е валидна точно за една определена дата. Ако след като е била активирана позицията не сте я попълнили с даден артикул тя изтича. Моля прочетете правилата за използване на промо позициите. Ще ви напишем лично съобщение за да видим какво е станало, но вероятно сте заявила позиция за определена дата и на тази дата не е имало нищо в нея. Позициите имат срок на валидност.
2016 04 19
Здравейте, вчера си закупих промо позиция за днешна дата Категория -дрехи, но виждам само 3, 4 артикула от избраната категория. Въпроса ми е избирателно ли се рекламират дрехите от избраната категория?
2016 09 18
ЗДРАВЕЙТЕ, как да си закупя промо позиция. Опитах с избор на плащане, но не е активен
2017 12 20
Здравейте мога ли да попитам защо не мога да качвам никакъв продукт. В момента в който стигам до материал или етикет и ми светва в червено ,не разрешава да кача нищо.
2020 01 29