Профил Настройки Оценка Съобщения Любими Изход
Заглавна страница Често задавани въпроси Сигурност Какво значи „Потребителят е блокиран“?

Какво значи „Потребителят е блокиран“?

Ако такова съобщение се появи на профила на даден потребител това означава, че той е нарушил правилата на сайта (използва непозволени снимки, не е бил коректен към купувач, използва неприличен език при комуникация с други потребители и др.) Такива потребители няма да се допускат във сайта отново. Те не могат да публикуват нови обяви или да дават оценки, но все още могат да отговарят на съобщения, за да изпълнят евентуално останали поръчки.

Ние сме голяма женска общност, в която можете да продавате, купувате и разменяте дрехи, аксесоари и козметика.
Купувам - Продавам