Профил Настройки Оценка Съобщения Любими Изход

Форум /

Информация за потребители /

За членовете на pojenski.bg /

Некоректни потребители

Привет от мен :) Искам да ви споделя, nick-неймовете на двама тарикати, който поръчват артикул, а после лекомислено се отказват от него и не отиват да го вземат или върнат, с което само са ви разкарали и върнали с 2 такси назад, по-важното направили на глупаци. HelenZahabi i Mehmed. Виждам, че има и други теми за още такива потребители, предлагам, който се чувства ощетен по някакъв начин от някой да му напише името тук за да бъде нещо като черен списък на едно място. Би било добре ;)
2016 01 16
http://pojenski.bg/iwkagerowa-13173 не си взе пратката,не си вдига телефона и на съобщенията не ми отговаря...
2016 01 17
FilizTugay и Emiliqna Същия проблем с тези двете, като втората ми даде и грешен телефон, на който отговаря един възрастен господин. Друг некоректен потребител е valentina11 и ashito и поне още 5 фиктивни профила ! Ужасно арогантно малко създание. Също така има страшно много потребители без снимки, без артикули... които само задават въпроси и не връщат никакъв отговор... което ме навежда на мисълта, че и те са фалшиви профили !
2016 01 17
И аз като цяло забелязвам, че проблемите идват предимно от празни профили.
2016 01 18
Привет,въпросната Хелен З. поръча и от мен ,но не отиде да вземе пратката ! Ако бях видяла темата по-рано щях да си спестя 8лв ! Безсмислено е да се изпраща каквото и да било на въпросното лице! > GerganaFilipova: > > Ma6irina: > > Привет от мен :) Искам да ви споделя, nick-неймовете на двама тарикати, който поръчват артикул, а после лекомислено се отказват от него и не отиват да го вземат или върнат, с което само са ви разкарали и върнали с 2 такси назад, по-важното направили на глупаци. HelenZahabi i Mehmed. Виждам, че има и други теми за още такива потребители, предлагам, който се чувства ощетен по някакъв начин от някой да му напише името тук за да бъде нещо като черен списък на едно място. Би било добре ;)
2016 01 20
Възможно ли е някой да ми даде тел. за контакт с потребител с nick-name "edinstvena" ?! Чаках месец да ми отговори, сега ще чакам още минимум месец(ако имам късмет) да ми изпълни поръчката!!! Дълбоко съм възмутена от подобно отношение спрямо потребителите тук!!!
2016 01 22
> Cveteto81: > Възможно ли е някой да ми даде тел. за контакт с потребител с nick-name "edinstvena" ?! Чаках месец да ми отговори, сега ще чакам още минимум месец(ако имам късмет) да ми изпълни поръчката!!! Дълбоко съм възмутена от подобно отношение спрямо потребителите тук!!! Пари пратила ли си предварително?....Ако е така... :'(
2016 01 23
Е, не! То пък остава да си платя нещо, което не съм получила, и като гледам няма и изгледи да получа! :@
2016 01 25
Това поне е добре...По принцип не ми ли отговорят до ден,забрави....Надали ""нещото""което продават е единствено и неповторимо и няма да го намеря другаде... :) Не се ядосвай... ;) ;)
2016 01 25
Благодаря ти за подкрепата, Калинда ! 8-) Ако се бях оставила на гнева, досега трябваше да съм оставила отрицателен коментар, и да съм я посочила, като некоректен потребител(виждам, че вече има един такъв коментар)! Но не съм такъв човек. Вярвам, че всеки заслужава втори шанс! В повечето случаи, падам от високо, благодарение на тази моя философия, но всичко е до характер- човек или е добър по природа, или не! Все пак , въпреки добротата си, гледам да не граничи с наивност! ;)
2016 01 25
http://pojenski.bg/mplamenova-8039 Писах относно един артикул,но не получих отговор,гледам оценките (5 положителни) едни и същи профили си дават оценки(особено с http://pojenski.bg/onlinek-11857 към която има оплакване от потребител).Най-интересното е,че се качват снимки от бутици от Фейсбук. Може и да е коректна просто да не съм и харесала и за това да не ми е отговорила :D Ако е така,то дълбоки извинения :) ПС:Не че се изявявам като детектив,но си струва да се провери,доста хора вече изгърмяхме от фалшиви профили.
2016 01 25
Цвети не е лошо да си добър човек, но към правилните хора и поведение. Докарали сме я до тук (като цяло говоря) заради втори, трети и десети шансове. Абсолютно нормално, да не кажа задъжително, е да се посочват и наказват "лошите", точно както трябва да се поущряват "добрите" и коректните. Без контрол всичко рухва. Разбирам, ако тази edinstvena или някой от другите тарикати беше дошъл да се извини или да компенсира по някаквъв начин, но в момента ти си тази, която стои и чака, а тя си е ок. Щом имат акаунти в този сайт и са се съгласили на определени правила ще ги изпълняват, аз лично бих трила профили при най-малкия проблем, защото това е начин да предпазиш хората, които от своя страна уважават сайта и тази мини-общност създадена в него, но админите понякога са по благосклонни. Това си е мое мнение и аз лично нямам никакви скрупули да посоча като некоректен, който и да постъпи така.
2016 01 25
Некоректна селска батерия!! :@ За сега нема да поствам ника и,дано се познае и си вземе поука :o Аз и пиша че ""нещото" ми трябва за подарък,тя чела,недочела ми връща че 'подаръци' не правела!!!!Целия цирк се развива от събота до днес....Хахахаха ми ти губиш!! ;) Кореспонденцията я пазя.... Мацкиииии....бъдете в час,четете си съобщенията и продавайте!!Иначе рега ви се обесмисля!!
2016 01 26
> Ma6irina: > Цвети не е лошо да си добър човек, но към правилните хора и поведение. Докарали сме я до тук (като цяло говоря) заради втори, трети и десети шансове. Абсолютно нормално, да не кажа задъжително, е да се посочват и наказват "лошите", точно както трябва да се поущряват "добрите" и коректните. Без контрол всичко рухва. Разбирам, ако тази edinstvena или някой от другите тарикати беше дошъл да се извини или да компенсира по някаквъв начин, но в момента ти си тази, която стои и чака, а тя си е ок. Щом имат акаунти в този сайт и са се съгласили на определени правила ще ги изпълняват, аз лично бих трила профили при най-малкия проблем, защото това е начин да предпазиш хората, които от своя страна уважават сайта и тази мини-общност създадена в него, но админите понякога са по благосклонни. Това си е мое мнение и аз лично нямам никакви скрупули да посоча като некоректен, който и да постъпи така. Права си, но виждам, че тя така си процедира- влиза по веднъж в месеца! Знам, че хората са заети и е възможно да нямат моето време в момента(не винаги съм го имала и аз), но все пак от тел. ли, от нещо др. ли, можеш да влезеш за сек. да си провериш съоб.! Най-малкото може да остави и тел. за връзка с нея ! Съзнавам, че и от това си пати човек, рискуваш да ти се обадят всякакви "същества" (случвало ми се е ) ! Ако човек има желание да се отнася с уважение към другите - винаги се намира начин !
2016 01 27
В този сайт всички ли са некоректни или аз само на такива попадам? Каква е логиката да ми искат данните, а след това да не изпращат нищо. Пускат си старите боклуци (някои), искат им 5 кинта, ти също искаш да им дадеш 5 кинта, а тях ги мързи да се метнат до Еконт, за да ги пратят. Тъпо, защото не го искат този артикул, обаче му искат пари, ама не искат и да се разкарват за 5 лв. Ами, да...така никога няма да си продадат вехтите дрехи. :D
2016 02 04
1 2 3 4 5 ... 10 Напред